28 oktober 2005

Ledig dag

Var å skrev tenta igår förmiddags så nu är jag helt ledig tills nya kurserna startar på måndag. Känns rätt skönt, tog lång sovmorgon i morse :)
Var på stan igår också, handlade en ny vinterkappa, en råååsa, eller den var väl mest svart med lite rosa inslag :) Nu börjar julgrejerna komma också, inte jättehysteriskt mycket men lite grann iaf. En fördel med halloween är ju att affärerna kan sälja lite sånt nu å inte har så mycket plats över till julsaker :)
Igår var det hockey i Coop Arena. Jag å Charlotte å Mats var dit å kolla när Modo förlorade mot Luleå :/ Här köper man dyra sittplatsbiljetter å så vinner de inte :P

Idag blir det en hemmadag med allmänt städ och uppröjning, ska börja med att spika upp lite tavlor å sen blir det kaffe å scrappiz :)

22 oktober 2005

Nu är vintern här! :)

Äntligen är vintern på väg! Både idag och igår har det snöat, fast det har smält så fort det nuddat marken, men det märks att vintern är på väg :)

Har suttit å räknat hela dan, teorin är rätt lätt, men det krävs att man räknar några tal för att riktigt förstå allt. Det lär ju inte bli mindre räknande de närmsta dagarna, det är meningen att jag ska kunna allt på torsdag då tentan är.

Scrappade igår. Började enligt veckans skissutmaning på Scrappiz men det blev inte riktigt utan jag snurra iväg på nåt eget. En bild LO om att det faktiskt finns måndagmornar som inte är så dumma :)
Har gjort klart allt till julkalenderswappen också, ska bara fixa frimärken så går den på lådan sen.

Kollade på "training day" igår kväll. Inte sådär överdrivet bra utan mest seg.

17 oktober 2005

Äntligen phösarphaest!

I lördags fick vi vår hett efterlängtade phösarphaest. Blev upphämtade på eftermiddan av Johan som skjutsa ut oss i skogen där Peder mötte upp. Det blev paintball!! Först jag, Patrik å Jonas mot varann å sen vi mot Peder å en tjej som var med. Skitkul, å det gjorde inte så ont som alla säger, fast jag blev iofs inte så träffad, två gånger på benet, en gång på geväret och två gånger på visiret, såg typ inget men träffa ändå Patriks panna. Den är fortfarande blå.
Åkte hem en sväng efter det å bytte om, fick äntligen använda linnet jag köpte i somras. Vi var på exotic å åt. Det var riktigt många "nollor" (som är tvåor nu :P) med. Först tänkte vi beställa från menyn, men alla ändrade sig så tog vi buffé istället. Där fanns sushi, friterad kyckling, curry-fläsk, biff i sötsur sås, kycklingfilé och fläskfilé.
Efter det blev det fest hemma hos Johan. Tog ett tag innan vi fick igång musiken men sen var den blandad å bra, lite winnerbäck (katt över taken) å mycket annat. De hade köpt en back bayersk till mig, Patrik och Jonas att dela på. Fick smaka en rätt god skotsk whisky, kommer inte ihåg namnet men den hade en örn på flaskan, och lettsk/litauiskt? öl.
Senare på kvällen kom nån på att vi skulle kolla hur många som gick i en soffa, oturligt nog satt jag underst och fick 10 killar över mig. Killar är inte fjäderlätta. Så gick soffan sönder, den gick av på mitten å jag fick den på hälen. Det var inte skönt. Gjorde jätteont. På med massa is å så bandage å grejer. Sen fick jag skjuts hem. Sov hela natten å nu kan jag nästan gå på foten igen, det gör fortfarande lite ont, men som tur var det bara mjukdelar som tog stryk å så fick jag nåt blåmärke...

13 oktober 2005

Allt känns bra!

Har kommit igång att räkna i reglertekniken nu, hög tid kan tyckas eftersom tentan är om en vecka.
Började träna i tisdags också. Sprang väl ca 800m å gick sen resten av rundan som ligger på 4-5km nånting, men jag har iaf börjat :)

Fick ett brev i postlådan idag med mina presenter till julkalendersswappen på scrappiz så nu ska de bara slås in å så ska jag göra nån värdinnegåva också så ska de skickas sen.

Ska på info ikväll om vilka kurser som finns på systemteknik till våren och vilka jag måste läsa å så. Å så bjuder de på pizza.
Igår var vi på fotboll på kåren, Sverige-Island. De servera hamburgare, det var ju inte direkt Max-fart på serveringen men hamburgaren var god när den väl kom. Tokfullt var det på kåren också, vi fick sitta alldeles under duken så lite nackspärr hade jag efteråt. Gick hem efter halva matchen så jag vet inte hur den sluta, men Henkes mål var snyggt iaf :)

07 oktober 2005

Jippi!!

Idag har min iBook kommit! Efter många om å men kom den fram till slut. En riktigt rolig liten leksak. :)
Vi är klara med projektet nu också, bara rapporten kvar nu...
Ikväll ska det ätas after school på kåren å sen packas å donas inför hemresan, tidigt imorgon far jag söderut.

06 oktober 2005

morr....

... lite smått arg på posten/TNT eller nån... fick en avi att jag kunde hämta min dator EFTER 17.00 (tiden var tom understruken med dubbla streck!) Då antog jag att de skulle ha öppet med personal som tog emot efter klockan 1700. Åkte dit, det tog en timme. Låst. Ringde på jättemånga gånger. Hände inget. Ringde numret på avin å fick prata med en skånska. De stängde 1700!! Varför skulle då jag hämta mitt paket efter 1700??? 2,5 timmes slöseri med min tid! Å så fick jag inte min dator heller, vilket gör att morgondagen kommer bli än stressigare eftersom jag kommer måsta göra allt jag ska göra imorgon + det jag skulle gjort ikväll imorgon... :/

03 oktober 2005

Ännu en måndag...

Har typ suttit med labrapporten i SMR-kursen hela dan känns det som, nu är version 6 inlämnad iaf, hoppas hoppas att den är rätt, men det tror vi att den är. Nu återstår bara att få sista delen att funka...

Var med Mats å Adam på Max å åt. Det blev en kycklingburgare, fortfarande mätt 3h senare :)
Var å hämta min telefon idag också, nu funkar kameran som den ska så nu kan jag fota oavsett om jag har riktiga kameran med. När jag kom hem låg en liten jiffy-påse i brevlådan. Från Octoberstamps med mina första omonterade stämplar. 2 st julstämplar från Octoberstamps. Ska monteras då tid hittas å sen ska julkort börja tillverkas.

SSETI-möte på kvällen. Fick lite info om vad NAC å SYS pysslar med. Börjar få lite hum om vad vi ska göra också. Man får små pusselbitar varje måndag, i slutänden ska det bli en satellit...

Måndagkväll är fikakväll med Mats och CSI. Ikväll blir det sockerkaka!

01 oktober 2005

Ute i blåsväder

Det var jag å Mats i morse när vi traska iväg ner längs Haparandavägen med sikte på barnens hus och dollarstore. Jättemycket blåste de, man fick riktigt ta i ibland för att komma framåt. Men fram kom vi. Kollade på alla nya legosar som finns å så köpte jag 2 små dogz, fast en var en som jag redan har :/. Köpte en rosa reflex å en ljusmanschett också. Manschetten slaktades när jag kom hem så nu har jag massa små vita å rosa tygblommor :)

Var fikasugna när vi kom hem så jag slängde ihop en sockerkaka å så fika vi innan Mats for å jobba. Jag har pysslat med lite av varje under eftermiddan å kvällen. Gjorde klart LO:n jag började på igår, har hängt på scrappiz lite å så har jag sytt en dataväska. Nu gäller det bara att datorn inte är en millimeter större än vad som står på apples hemsida för då blir väskan för liten... Å jag tyckte ändå att jag tog till stora marginaler men tydligen räknade jag fel någonstans.

Har för första gången också lagt ut lite auktioner på tradera, så nu ska vi se om jag får nåt sålt. Det var 4 McDonaldsfigurer som jag fått som "bonus" när jag köpt snobben-figurer.