21 september 2006

Tomtar!


Nu har årets julpyssel officiellt startat. Har stickat två tomtar som jag sedan tovat i maskin. Jättegulliga blir de. De ska få lite fyllning och en bottenplatta också men sen är de klara. Köpte ett lite grövre garn igår, ska se hur de blir i det garnet.

Skolan har kommit igång nu också. Håller på med ett projekt som kallas Sleipner 3/8 nu. Vi ska bygga en robot. Målet för just våran kurs är väl att den ska gå framåt längs en rak linje, men i framtiden blir den väl mer avancerad, ska kunna gå i terräng å följa efter folk å så. Iaf har läraren en plan om det...

I lägenheten händer det lite grann varje dag, har väl fått upp typ alla hyllor i förrådet nu. Ska bara försöka hinna rensa ur utomhusförrådet innan vintern kommer, så vi får in cyklarna där. Väntar på möbler från IKEA också. I början på oktober skulle de komma, innan dess känns det inte som jag kan röja så mycket i mitt rum, det enda som verkligen behöver en uppröjning. Sitter mest i Mats rum eller ute i vardagsrummet och pluggar. Lite skönt att komma hem från skolan, sätta sig i soffan, lägga upp benen på bordet och skriva labrapport, tack för att det finns bärbara datorer!

1 kommentar:

  1. Anonym17:54

    Vilka små sötisar. Men tycker du inte att det är lite tidigt?

    SvaraRadera