23 april 2006

Idag har varit en sån där skön dag med lång sovmorgon, skinande sol å pysselstund.

Gick till kvantum en sväng på eftermiddan. Solen sken från en blå himmel och vårvindarna blåste lite småsnålt. Men skönt var det. Handlade rätt mycket grönsaker. Tänkte göra ett recept från MatNiklas när jag kom hem med saffransris å chorizo men det blev hamburgare istället. Får se om det blir nån lunch imorrn. Ska äta pizza med Mats när han väl vaknar till liv med det blir ju sen eftermiddag tidig kväll nån gång.

Pysslade lite på kvällen. En LO om krypljung blev det till papprikas stora utmaning. Utmaningen var att använda minst 3 band och en rubrik gjord av tags. Så här blev det:


Var på stan i torsdag å handlade det sista till kaptensbalen. Sprang runt i varenda affär jag kunde komma på som sålde örhängen å letade efter ett par hängande clips. Men det fanns typ inga. Var in på Pilgrim å köpte en ring istället som får bli det som binder ihop det lila å rosa i min utstyrsel om två veckor. Ett par skor blev det också, rosa och silvrfärgade med kilklack. Precis lagom hög klack för att inte klänningen ska släpa i golvet och det är tur det för mycket högre klack kan jag inte ha.

2 kommentarer: