22 oktober 2007

Värsta underbara helgen :)

Har haft en otroligt trevlig helg. Började i fredags kväll med en 50-årsmiddag för älskade M och hans kompis. En fyra-rättersmiddag som började med en oxfilésallad följt av pepparstek med klyftpotatis. Sen blev det ostbricka med hemgjorda chips och till slut whiskystekta äpplen. Riktigt gott och med trevligt sällskap kan det inte bli fel :)

I lördags jobbade jag på förmiddagen, lagom mycket folk, de första ville ju checka in redan 9.30, och vid 11 hade redan hälften av alla som skulle checka in varit och frågat om deras rum var klara, lite svårt att checka in de dock när rummen var upptagna av tidigare gäster till 12 :) Det rullade på och eftersom de sista checkade ut 12 så fanns det nåt att göra hela tiden, roligt.
På kvällen sen var jag och P hem till A och drack lite öl, killarna åt pizza, men jag hade ju varit på Max alldeles innan så jag smakade bara lite. En Ardbeg hann vi med innan vi for till STUK. Trevliga människor träffade vi där, många gamla data ute att umgås med, men mycket folk man inte sett förut också. Träffar man folk för sällan om de tror att de 10 månader gamla glasögonen är nya?

Jobbade söndag eftermiddag också, ungefär dubbel beläggning mot för en vanlig söndag så det rörde lite på sig även det här passet. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar