24 oktober 2009

Lördag 24/10


Dagens inköp: nya joggingskor. råsa.

Dagens väder: Mulet och lätt snöfall
Dagens status: Lönelördag på stan
Dagens lunch: Räkmacka på Dagobert
Dagens middag: Chorizo och potatisgratäng.
Dagens träning: Promenad till stan
Dagens outfit: Mörka jeans. Grå huvjacka. Ljusblå tshirt med tryck från BikBok
Dagens pyssel: Ett grattiskort. Kommer i bloggen när mottagaren fått det.
Dagens spel: Alla bounty-hunter-uppdrag utom ett. Sista bonusbanan. Sista challengebanan. Första superstoryn. Fem superstorys kvar till 100%
Dagens blogginlägg: Coola!!

Idag traskade vi ner till stan lagom till lunch. Gick förbi teamsportia som skulle ha 30-70% på massor av varor men endast hade det på ett fåtal. Provade vintertights och klämde lite på längdskidbyxor. Blir nog att köpa längdskidbyxor istället för tights i vinter. Känns mer anpassat till en tjejvasa. Kollade lite på skidor också. Dock verkade det som att de just plockat fram skidsakerna så det blir nog en tur dit senare när allt är framme så det finns ett större utbud. Köpte ett par sköna joggingskor också. Har gått i de lite inne och vill inte kliva ur de. Snygga och sköna!
Sen gick vi till stan och åt på Dagobert, gott som vanligt. L tog oss med och kollade på akvariefiskar. Det fanns nemo-fiskar så lite sugen blev jag på ett akvarium men det går nog över. Var på Bellis och köpte en liten brudorkidé, typ 1.5dm hög, och en gerbera till pianot. Kanske det kommer bilder imorgon.
Köpte också en chokladjulkalender på Lagerhaus, med mottot att inte stressa innan jul, och lite julklappspapper så jag inte behöver stressa över det sen.
Sen blev det pyssel, middag och starwars-spelande resten av kvällen. Å så skypa vi lite med M:s nya systerson, söt liten sak.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar