25 december 2005

Julafton är avklarad!

Började gårdagen med en lagom lång promenad runt ett av villaområdena här. Det märks att man är i södra Sverige, då de flesta hus är byggda i sten, hemma är det ju tvärtom, de flesta hus är byggda i trä. Många vita hus finns det här, å några råååsa :)

Vid ett-tiden åt vi jullunch, sill å potatis, skinka på vörtbörd med senap, köttbullar å prinskorv. Det fanns leverpastej och kalvsylta också, men leverpastej för mig är smörgåspålägg å kalvsyltan har fel konsistens till smaken. VI avslutade med lite fruktsallad innan det var dags för att kolla på Kalle Anka. Lady å Lufsen var lika gulliga som alltid, å Piff å Puff retade som vanligt upp Pluto. Som det ska vara alltså :)

Sen blev det paketutdelning, fick väl rätt mycket som stod på min önskelista, bl.a. Photoshop elements, Rolf Lidberg-tomte och pysselpapper.

Mycket sudoku-lösning blev det sen under kvällen, köpte en tidning när vi for till mormor för två veckor sen, den kommer nog aldrig ta slut, det verkar som den fylls på hela tiden, för hur mycket sudokus jag än löser så finns det alltid några kvar.

Å självklart åt vi julgröt också, å skumtomtar å chokladask å glögg å pepparkakor å lussekatter å allt annat som hör julen till i vår familj :)

Idag blev det sovmorgon, inte helt pigg, täppt i näsan å ont i halsen, men å andra sidan ska vi inte göra så mycket idag heller så det blir till att ta det lugnt och vila å hoppas jag blir frisk till nästa helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar