14 december 2005

Stort kalas!

I fredags var det stort kalas hemma hos mormor när hon fyllde 75år. Hela familjen inkl Mats var där, samt ett antal släktingar och vänner till mormor. De första gästerna kom redan 10.00 på förmiddagskaffe med tårta. Sen kom släkten för att äta lunch, en god smörgåstårta från kringlan. De stannade hela eftermiddan å fick således även kaffe och tårta. Senare på eftermiddagen kom det sista gänget som också fick kaffe å tårta. Pappa serverade både tretår å fyrtår till alla så nog fick de kaffe så det räckte. På kvällen åt vi i familjen lite kallskuret, potatissallad och frukt från kronhallen

I lördags for vi ut till stugan en sväng för att visa Mats hur det såg ut där, såg spår efter lo, räv och rådjur. Det låg lite snö därute i skogen, nästan en dm. Första gången jag varit där och det varit annan snö än tösnö som det varit på jakten nån gång. Det var riktigt vackert.

Igår satt jag å pyssla hela dagen. Gjorde ett album till mormor med 30 sidor i, var lite less på slutet, men blev nöjd med albumet. Det ska gå iväg med posten idag, tillsammans med julkorten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar