01 juli 2006

Sommarn har kommit!



Äter svenska jordgubbar som en tok nu för tiden. Köper en liter varje gång jag är å handlar. Igår skulle jag inte köpa några men de kostade 8:90 litern så jag kunde verkligen inte motstå :)

Det är varmt också, både ute och inne, har typ 28grader i lägenheten på dagarna, trots öppet fönster. Ute är det varmt också, men där fläktar det lite mer. I onsdags var vi på Gültzau å picknickade å firade att Nathalie ska gifta sig, typ möhippa, men utan alla skämma-ut-bruden-moment. Vi grillade kött å korv å lax å drack gott vin å öl å spelade kubb å hade det allmänt mysigt. Vid 01.00 drog vi oss inåt stan och det var inte direkt kallt ute. Sommarn har äntligen kommit.

Igår städade jag ur garderoben, två kartonger med kläder till kupan och en säck till soporna. Ändå känns inte garderoben "tom"... Sen pysslade jag lite, ett kort till Ms storebror som fyller år om två veckor, den är gjord efter veckans kortskiss på scrappiz.

1 kommentar:

  1. Anonym21:48

    Vilken fint kort och härligt format som känns lite nytt :) Vad duktig du är som har tagit dig i kragen och städat ur garderoben, jag bara förtränger den tanken om den dyker upp*L*

    SvaraRadera