20 februari 2006

En riktig pluggdag!

Idag har jag faktiskt pluggat! Var på skolan redan kl 900. Iofs krångla både Maple å C så jag gav upp efter drygt en timma å drack kaffe med Patrik å Bompa istället. Har "pluggat" med de nu för första gången på en halv evighet. Det blir ju inte direkt att man sätter sig å pluggar tillsammans när man läser helt olika kurser.
Efter lunch var jag helt inställd på att vi skulle gå till lärarn å beklaga oss över att vi inte fått till lab2 än men det visade sig att Micke hade löst allt redan så det var bara att skriva rapport å lämna in så nu kan vi börja med förstärkaren. Har även kommit igång med projektet i robotikkursen, delrapport 1 ska bara renskrivas så kan den lämnas in sedan.

Var på kåren på kvällen isf sitta hemma å pyssla som det var tänkt. Men det var det värt, en hyffsat bra hockeymatch med inte allt för stora siffror, endast 4-1 mot kanada å ossilver till sverige :) Å kåren har börjat sälja varma mackor nu också, en halv baguette pressad i mackjärn för endast 20kr, helt ok om man bara vill ha nåt litet att äta :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar