16 mars 2006

Idag kom posten...


... med mycket trevligt. Två små paket med pysselsaker. Dels en liten godispåse från Malena vars innehåll syns på bilden. En bit spets, lite primablommor å några brads. Tack så mycket!

Det andra paketet var två stämplar från pysselmyran. En påskstämpel som syns under dagens "Dagens pryl" och en liten studentstämpel.

Annars idag har dagen varit seg. Ringde hem å grattade pappa när han var hem på lunch. Tog mig ut på kvällen å gick å drack kaffe med Mats å prata lite med honom om väder å vind. Var å handlade mat å blev lite konfunderad när det enda på köplistan var massa grönsaker. Lite mjölk å ägg också förstås men det är ju sånt jag alltid har hemma. Men det visade sig stämma att det enda jag behövde handla var just grönsaker. Ibland är det smidigt med styckfryst torsk å kyckling för det kan man ha i frysen å behöver inte handla jämt. Och om man som idag hittade en påse gräddsås i skafferiet så behövde jag inte ens gå å handla förräns efter middan. Det blev kyckling å gräddsås till middag. Gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar