18 maj 2006

sommarjobb

Har nu äntligen börjat jobba lite smått. Har gått 4 timmar nu i tre dar på upplärning. Det verkar vara goa tjejer jag ska jobba med och jobbet verkar kul också, det är väl mest nu i början det går sådär innan man har lärt sig hur hotellet funkar å så å vilka som är stamgäster å vilka som aldrig varit där tidigare å så, men det brukar lösa sig när man jobbat ett tag...

Var på PMU i helgen. Jag, Anna, Evy och Evelina lastade en bil full med pysselsaker å for ner till Umeå för att träffa 50 andra pysseltokar på pysselträff. Vi var längst upp på sjukhuset med utsikt över hela Umeå i en jättefin lokal. Fick lite gjort, en LO till mitt album från iår, två utmaningar på papprika, tre kort och 2-3 LOs till. TACK tjejer för helgen!!

Den här veckan har gått fort, har som sagt varit och jobbat tre dar, å så har det varit föreläsningar, har bara två föreläsningar kvar den här termin nu. Jobbade på kåren i måndags. En rätt lugn kväll så vi lärde folk saker. Det hände nåt hela tiden så det blev ändå aldrig tråkigt. Lagfika i tisdags. Hos Maria. Trevligt. Hela laget utom Pet var där. Phösarmöte igår. Först en timmes info från föreningar. Sen lite mer info från NPG å sen fika. Efter det så hann jag scrappa lite, en utmaning på papprika att använda minst tre tags på en LO:

1 kommentar: