25 maj 2006

Veckan som gått!

Okej nu var det ett tag sen jag var in här å skrev nåt, dags att uppdatera er (om ni är några) om vad som hänt sen senast.

I fredags hade vi lagfest med Geo. Vi började med att äta god mat på brodies å var sen å basta och snacka bort några timmar i relaxen innan vi var in på kåren. Där var det rätt lugnt, de flesta var väl hemma och vilade upp sig inför lördagen då det var...

PHÖSARSITTNING på kåren. Det började med pizza hos Leo med honom och Patrik. Leo hade nån hightech-kaffebryggare som han kokade kaffe i åt oss. Sen var vi ner på gräsplätten vid teknikens hus och lekte och hade det allmänt trevligt i det vackra varma vädret. Eller ja de flesta av oss hade det trevligt iaf, att ha pollenallergi kan inte vara trevligt när man måste vara utomhus.
Sittningen var sen inne på kåren. Vi fick fläskfilé med potatisgratäng och bea-sås. Jag som inte tycker om beasås. Men potatisgratängen och fläskfilén var god, och som vanligt gycklades det så mycket att man inte hann äta upp allt innan det var kallt.
Efterrätten var jättegod. Mousserande fruktsallad med grädde som serverades i vinglas. Det såg väldigt flashigt ut, och smakade underbart.
Festen fortsatte sen hem till Aspen där vi såg omröstningen på melodifestivalen. Det blev många hejarop då många poäng gick till Lordi. Det var härligt att kolla på festivalen med ett gäng hårdrockare typ. Å stämningen på kåren var sen på topp, många var glada att finland vunnit. Träffade på Mats också. Trevligt. Mycket gula overaller var det ute också. Snyggt.
Sen blev det pizza på fällan innan vi gick hem och sov.



Den här veckan har hittills varit präglad av jobb. Har jobbat tre pass på Comfort och i måndags jobbade vi kajuta/after season på kåren. 80 tacostallrikar beställda, men det kom över hundra gäster på stora golvet som alla fick mat, å Victoria å Pet hade en del att göra inne i kajutan också, såna kvällar är roliga, där alla har något att göra mest hela tiden :)

I scrapväg har det inte blivit så mycket gjort, skulle väl egentligen behöva göra en LO till papprikas stora utmaning, men det får komma i andra hand den här veckan. Har en del ATCs att göra klart till en swapp + massa skoljobb, har ju tentor nästa vecka och labbar som ska göras klart innan sommarlovet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar